(c)2011

Кристина. Книга 1: Близначки родени като светлина

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Кристина. Книга 1: Близначки родени като светлина
Aвтор: Бернадете фон Драйен
Издателство: Кибеа
Година: 2020
ISBN: 9789544748654
Корица: мека
Страници: 340
Цена: 18.00 лв.  14.94 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
Тази първа книга от поредицата за необикновеното момиче Кристина фон Драйен разказва – през погледа на майка й Бернадет – историята на необикновеното раждане, детство и юношество на Кристина до 16-годишната й възраст. Майката с почуда установява необикновените парапсихични способности на своето крехко дете и се опитва да ги проумее и приеме, търсейки научни потвърждения и обяснения на чутото. Момичето се учи да овладява и обяснява с представите от триизмерната ни реалност своите невероятни способности, съзнавайки, че всичко, през които минава, е подготовка за мисията й в този живот.
Коя всъщност е Кристина – тя е момиче от Тогенбург, Швейцария. Родена екстремно недоносена и тежаща едва 570 грама при раждането си – тя оцелява въпреки неверието и съмненията на медиците... Още от невръстна възраст демонстрира своята необикновеност. Без ни най-малко усилие, по напълно естествен за нея начин Кристина успява да овладее и да се справи с множество паранормални таланти, като многоизмерно възприятие, ясновидство, телепатия, телекинеза, контакти с отвъдния живот, комуникация с животни и растения и редица други подобни. От раждането си е и в съзнателна връзка с по-висшеизмерени сфери и с паралелни реалности, а в житейския й път непрестанно я съпътства и нейната изтъкана от златна светлина близначка Елена – отлетяла от този свят само два месеца след раждането им.
Кристина притежава забележителен поглед върху днешните световни дела и удивлява с високата си етика, както и с мъдростта и вътрешния покой, чрез които загатва за предстоящата еволюция в човешкото развитие. Като предвестник на нов етап в човешката еволюция Кристина (и близначката й Елена) са се въплътили на Земята, за да разпространяват светлина и мир.

***

Бернадете фон Драйен (родена на 16 януари 1972 г. в Тогенбург, Швейцария, като Бернадете Брендле, гражданско име Бернадете Майер) е бивша лекоатлетка и настоящ натуропат.
След 1997 г. се състезава в различни дисциплини по бягане (маратон, полумаратон, 10 000 метра, планинско бягане и бягане в пресечена местност) и печели многобройни медали и отличия, сред които титлата Майстор на спорта на Швейцария. Класира се неведнъж в челната десетка на европейски и световни първенства, а до лятото на 2015 г. е в състава на националния отбор по лека атлетика на страната.
Дипломиран медицински асистент, между 2013 и 2017 г. се обучава допълнително за натуропат със специалност Традиционна европейска натуропатия (ТЕН).
В момента живее с дъщеря си Кристина (родена през 2001 г.) и сина си Марио (роден през 2003 г.) в село Драйен, в швейцарския кантон Санкт Гален.
 
Общи условия