(c)2011

Кръвен обет, книга 2: Наследството на черния кинжал

   Книги ► Художествена литература ► Фантастика и фентъзи ► 
Кръвен обет, книга 2: Наследството на черния кинжал
Aвтор: ж. Р. Уорд
Издателство: Ибис
Година: 2020
ISBN: 9786191573394
Корица: мека
Страници: 392
Цена: 16.90 лв.  13.52 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Акс е смел и решителен воин, отдръпнал се от света заради лична трагедия. Той е готов да даде всичко от себе си, за да е част от обучителната програма на Братството, което ще даде на живота му нов смисъл и посока. Но когато е назначен за бодигард на млада аристократка, той не е подготвен за чувствата, които ще го връхлетят…

Елиз е амбициозна и изпълнена с желание за живот. Тя не желае да спазва ограниченията, които статутът ? на аристократка ? налага. Но тъй като първата ? братовчедка е станала жертва на ужасно убийство, баща ? иска да я изолира от света и да ? забрани да продължи образованието си. Затова единственото решение е Елиз да получи бодигард, който да се грижи за нейната безопасност. Но ще успее ли той да опази сърцето ??

Плашещо пристрастяваща.
Пъблишърс Уикли
 
Общи условия