(c)2011

Световната PR революция

   Книги ► Публицистика и политика ► Публицистика ► 
Световната PR революция
Aвтор: Максим Бехар
Издателство: Ентусиаст
Година: 2020
ISBN: 9786191643110
Корица: мека
Страници: 352
Цена: 25.00 лв.  20.75 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
МАКСИМ БЕХАР е признат експерт no PR, бивш президент на Международната PR организация (International Communications Consultancy Organisation), член на десетки международни бордове и организации, първият източноевропеец, пожизнено вписан в световната PR зала на славата в Лондон. Завършил е Harvard Kennedy School, както и университети в Прага, Токио и Сиатъл. Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.

"Мексим Бехар е един от най-уважаваните и известни световни PR експерти на новото време и тази книга е обречена да се превърне в задължителна класика за всеки, който работи или е свързан по някакъв начин с PR бизнеса. „Светомната PR революция" е панорамна обиколка на PR реалностите без аналог, днес и завинаги."

- Франсис Ингам, генерален директор на Британската PR асоциация (PRCA) и изпълнителен директор на Международната PR организация (International Communications Consultancy Organisation)

„Светът се променя. Социалните медии събират все повече хора заедно и в същото време ги разделят. Трудно е да преценим в какво да вярваме и на кого да се доверим, особено става ли дума за PR. Аз ви казвам: доверете се на Максим Бехар. Той заглушава шума и увеличава сигнала. А най-хубавото е, че отправя силни послания с лека ръка, превръщайки „Световната PR революция" в едно приятно четиво."

- Ерик Уайнър, автор на бестселъра на „Ню Йорк Таймс" „География на блаженството"

„Никога досега в историята PR бизнесът не се е променял с по-бързи темпове. И, което е по-важно, промените оттук нататък вече няма да се случват бавно. Максим Бехар, пионер в прилагането на същите тези промени на много места по света, изключителен професионалист и бивш президент на ICCO, може да ви бъде отличен гид."

- Пол Холмс, основател и президент на The Holmes Report
 
Общи условия