(c)2011

Изконният от Шамбала - Съдбоносен кръстопът

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Изконният от Шамбала - Съдбоносен кръстопът
Aвтор: Анастасия Нових
Издателство: Дилок
Година: 2020
ISBN: 9789542902690
Корица: мека
Страници: 464
Цена: 24.00 лв.  20.40 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Далече не цялата истинска история за последните перипетии на славянските народи е разкрита на хората. На кръстопътя на хилядолетията започват да се творят удивителни събития, които оплитат в едно единно цяло, както съдбите на обикновените хора, така и на чиновниците, намиращи се във висшите ешелони на властта.

Съдбоносен Кръстопът е вълнуваща детективска история, разказваща за реализацията на секретен проект, посредством тайна разузнавателна славянска организация, чиито корени изникват от началото на XX век и която е свързана с легендарни офицери от спец службите, занимаващи се с търсенето на Шамбала.

Действието се развива през 1994-1995 години. В реализацията на дадения проект, който изиграва решаваща роля в съхранението на стабилността и мира в славянските държави е задействан главния герой от книгите „Сенсей -Изконният от Шамбала" - Сенсей. Книгата е изпълнена с много интересна информация относно: работата на тайните служби, истинската история на миналите събития, информация за човека, тайните пророчества и много др.
 
Общи условия