(c)2011

Топ мистериите на света Промоция

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Топ мистериите на света  Промоция
промоция

Aвтор: Слави Панайотов
Издателство: Ozon
Година: 2019
ISBN: 9786197411116
Корица: мека
Страници: 391
Цена: 21.99 лв.  15.39 лв. (Отстъпка -30%)

Добави в количка
 
След „Топ мистериите на България" Слави Панайотов разширява кръга от загадки и ни разказва за необясними и озадачаващи предмети, места и случки в световен мащаб. В тази книга може да откриете забранена история, неудобни находки и аномалии, будещи съмнение за съществуването на алтернативен, обвит в мистерии, ход на човешкото развитие.

• Съществували ли са Атлантида и Лемурия и къде е скрито тяхното знание?

• Как археологически находки като ръкописите от Мъртво море и дискът от Фестос предизвикват учените по цял свят?

• Доказват ли йероглифите в Дендера и Багдадската батерия, че древните са имали електричество?

• Защо загадъчни места като Мачу Пикчу, Стоунхендж, Гьобекли тепе и Баалбек разтърсват представите ни относно технологиите от миналото?

• Какво се крие зад неразгаданите случаи на прохода Дятлов, Тунгуския феномен и изчезванията на кораби и самолети в Бермудския триъгълник7

• Възможно ли е древните хора да са конструирали първия аналогов компютър, познат като Механизма от Антикитера?

• Скални рисунки, шумерски клинописи и статуетки провокират въпроса -посещавали ли са извънземни Земята в нашата дълбока древност?

• Какви са библейските тайни на Светия Граал, Кивота и противоречивата Плащаница от Торино, на която се смята, че е отпечатан ликът на Христос?

Това са само част от десетките мистерии и загадки, които ще откриете между страниците на тази книга.

***

Слави Панайотов е роден през 1986 г. в град Пловдив и става известен с YouTube канала си The Clashers. В него той публикува видеа на различна тематика, като хитовите му серии са „Топ Класации* „50 Невероятни факта" и „Нещата, които не искат да знаете". Последователите му вече наброяват над 650 000 души от България и света. В следствие на пътуванията си, се запалва по древните мистерии и тайни. Така се ражда и идеята за втората му книга: „Топ мистериите на света".
 
Общи условия