(c)2011

Миналото не забравя Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Миналото не забравя Промоция
промоция

Aвтор: Габриела Улберг Вестин
Издателство: Ера
Година: 2018
ISBN: 9789543894963
Корица: мека
Страници: 376
Цена: 17.00 лв.  8.50 лв. (Отстъпка -50%)

Добави в количка
 
В деня след завършването си 18-годишната Тиндра Едвинсън е открита мъртва. Убийството напомня на стар случай, в който първата любов на детектив Юхан Рока е изчезнала на същото място. Паралелно с разследването, инспекторът се задълбочава в болезнените си спомени и се сблъсква с криминалната среда, от която е искал да избяга.

Досието на Рока, което той иска да скрие, го е научило да познава механизмите, вкоренени в престъпния ум. Мистерията се задълбочава, а инспекторът е изправен пред предизвикателството да загърби миналото, да намери убиеца на Тиндра и да отговори на въпросите, които го преследват цял живот.

Габриела Улберг Вестин учи Криминология в Стокхолмския университет. При създаването на романите си тя разчита на детайлното изследване на темата и събира информация от срещи и интервюта с полицаи, престъпници, служители на затвори и криминални психолози. Действието в романите й се развива в родния й град, а самата тя живее в Стокхолм със съпруга си (който е... полицай) и двете им деца.
 
Общи условия