(c)2011

Програмиране с JavaScript - том 2

   Книги ► Компютърна литература ► Други ► 
Програмиране с JavaScript - том 2
Aвтор: Джереми МакПийк, Пол Уилтън
Издателство: АлексСофт
Година: 2019
ISBN: 9789546563781
Корица: мека
Страници: 440
Цена: 24.99 лв.  19.99 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
JavaScript оформи Web от пасивна среда в такава, която е богата, динамична и интерактивна. С това подробно ръководство за начинаещи, ще научите JavaScript по начина, който се използва най-често днес - с най-новите инструменти и повечето достъпни ви актуални техники, така че да можете да започнете да създавате динамични Web приложения. Ще откриете как да работите ефективно с рамките, функциите на JavaScript и модерните браузъри, и как да прилагате най-ефективните практики на кодирането с използване на HTML5.

Програмиране с JavaScript, 5-то издание:

Представя JavaScript с използване на най-актуалния стил на кодиране.
Улеснява разбирането на JSON, функциите, събитията и откриването на свойства.
Преподава основните положения на откриване, създаване и манипулиране на елементи в една страница.
Използва новите HTML5 елементи и свързаните API.
Разкрива съвети за нови свойства, включително геолокация, локално съхранение и други.
Демонстрира как да използвате JavaScript за създаване на HTTP заявки към Web сървър (Ajax).
Разглежда често допускани грешки, отстраняване на бъгове и обработка на грешките.
Включва полезни упражнения с решения, които осигуряват множество възможности за упражнение, докато придружаващият уебсайт предлага код за изтегляне за всички примери, дадени в книгата.


Ръководствата за начинаещи на Wrox са изработени, за да направят изучаването на езици и технологии за програмиране по-лесни, отколкото си мислите, като осигуряват структуриран, обучаващ формат, който ще ви води през всички засегнати техники.

За авторите
Джереми МакПийк е професионален програмист и анализатор, който работи изключително с JavaScript и C#. Той е съавтор на две от предишните издания на Програмиране с JavaScript, и е автор на добре познатия JavaScript 24-Hour Trainer. Той участва в онлайн, насочен към Web обучаващ сайт Tuts+ Code, като разглежда теми за JavaScript, C# и .NET Framework.

Пол Уилтън е собственик на компания, която осигурява онлайн система за резервация за собственици на недвижими имоти за почивка, разработена до голяма степен с използването на JavaScript.
 
Общи условия