(c)2011

Събуди Сиянието в теб

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Събуди Сиянието в теб
Aвтор: Дорийн Върчу
Издателство: Ентусиаст
Година: 2019
ISBN: 9786191643073
Корица: мека
Страници: 230
Цена: 16.00 лв.  13.28 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
Световноизвестната писателка Дорийн Върчу е автор на множество бестселъри, сред които .Дечение с ангелите", „Послания от ангелите" и „Целебни слова от ангелите". Тя е доктор по психология и лечител на духа чрез ангелска терапия, занимава се с парапсихология и ясновидство.

Дорийн е уважаван духовен водач и терапевт. Редовно участва в международни телевизионни и радиопредавания, в които говори за силата на ангелите, като дава подробна информация за числата, получена посредством медитации и занимания с ангелите. Води рубрики в духовни периодични издания, провежда курсове и семинари за работа с ангелите.


° Как да изхвърлите негативизма от живота си завинаги?

° Как да се справите с вашите роднини, приятели и познати, които са пристрастени към драмата?

о Как да овладеете симптомите на посттравматичен стрес и безпокойство?

° Как да постигнете вътрешен мир и баланс в живота си?

Отговори на тези и много други въпроси можете да откриете в единствената по рода си книга „Събуди сиянието в теб". В нея авторката ще ви преведе през процес, който ще определи вашия коефициент на драматизъм и склонността ви да толерирате и да поемате стрес от обкръжаващите ви хора и ситуации. Книгата ще ви помогне да преодолеете своята страст към драмата, да се освободите от негативизма и да възстановите вътрешния си мир. Разберете как да събудите сиянието в себе си, защото то винаги е било там.

Сега е моментът!
 
Общи условия