(c)2011

Пътник за Франкфурт

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Пътник за Франкфурт
Aвтор: Агата Кристи
Издателство: Ера
Година: 2019
ISBN: 9789543895397
Корица: мека
Страници: 268
Цена: 11.99 лв.  9.59 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
В мрачното фоайе на летище във франкфурт изплашена жена успява да накара отегчен дипломат да повярва в невероятната й история. Пътищата им се пресичат непрекъснато. И всеки път тя се представя като различен човек. Неволно дипломатът поставя собствения си живот в риск и се оказва въвлечен в битка срещу невидим и изключително опасен враг... В старинен замък в Германия графиня крои планове за един нов свят и господство над човечеството... Кралицата на криминалния роман въвлича читателя в политически интриги из цяла Европа, където никой не може да бъде сигурен в нищо.

***

Агата Кристи - ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й -вечно живи.
Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр".
 
Общи условия