(c)2011

Ракът. Митове и реалност

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
Ракът. Митове и реалност
Aвтор: Иван Неумивакин
Издателство: Жануа `98
Година: 2019
ISBN: 9789543761586
Корица: мека
Страници: 526
Цена: 14.00 лв.  11.90 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Според професор Неумивакин ракът представлява дълбоко натрупване на обида, която започва буквално да изяжда човека. От автора на Диабетът - Митове и реалност и Кислородната вода - страж на здравето .

До какво равнище трябва да повишим грижите за здравето си и как да приведем организма си в „бойна готовност“, за да си осигурим активно дълголетие, да посрещнем и победим всяка болест, в това число и рака?

Професор, доктор на медицинските науки, Иван Павлович Неумивакин е автор на много книги по алтернативна медицина и в настоящата продължава линията си на комплексен подход към заболяванията на човека, в този случай – по отношение на най-страшната болест на века – рака. В тези близо 550 страници той разглежда многобройните хипотези за появата на рака, начините на лекуването му от официалната медицина, акцентира и върху профилактиката и народните средства, използвани от комплементарната медицина. Интересен аспект представлява духовната страна на въпроса и виждането на автора за сътрудничеството между официалната и алтернативната насока на науката при лечението на онкологичните заболявания.

Защо хората боледуват:
- Какво да правим, ако бедата ни застигне;
- Физически упражнения и рецепти за хранене;
- Хрянът, елдата, содата и гроздето;
- Световноизвестни случаи на излекували се;
- Вярата побеждава рака.
 
Общи условия