(c)2011

Мостът на Клей

   Книги ► Художествена литература ► Романи ► 
Мостът на Клей
Aвтор: Маркъс Зюсак
Издателство: Пергамент
Година: 2019
ISBN: 9789546411174
Корица: мека
Страници: 528
Цена: 17.95 лв.  15.26 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Матю Дънбар, най-големият от петима братя, тръгва да открие всички тези неща. Едва тогава той ще може да сглоби удивителната история на своето семейство, разтърсено от трагедия и една отдавна погребана тайна.
Той ще разкаже за една майка, която прекосява континенти, пътувайки към новия си дом; за един баща, който търси любовта в клавишите на старо пиано, и за един брат на име Клей, който ще се впусне в най-трудното пътуване от всички тях, за да промени живота им завинаги… А най-накрая и за едно муле, наречено Ахил, което ще стори чудо и ще спои отломките на опустошеното семейство.
Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене на изкуплението и величието. „Мостът на Клей” ще ви отведе на много места и ще зададе два вечни въпроса: къде отивате и кой ще бъдете, когато стигнете там?
***
„Единайсет години след своя мултимилионен бестселър „Крадецът на книги“ Зюсак се завръща с тази задъхана неустоима семейна сага... Отдайте ѝ времето си и ще бъдете възнаградени с едно вълнуващо епично четиво.”
– „Stylist”
„Завладяваща история с могъщо безстрашно сърце, „Мостът на Клей” е пълна с герои, в които вярваш, и на които държиш... болезнено вълнуваща, възхитително увлекателна и истински въздигаща.”
– М. Л. Стедман, автор на „Светлина между два океана”
 
Общи условия