(c)2011

PHP и MySQL за динамични Web сайтове - том 2

   Книги ► Компютърна литература ► Програмиране ► програмиране в интернет ► 
PHP и MySQL за динамични Web сайтове - том 2
Aвтор: Лари Улман
Издателство: АлексСофт
Година: 2019
ISBN: 9789546563729
Корица: мека
Страници: 336
Цена: 19.99 лв.  15.39 лв. (Отстъпка -23%)

Добави в количка
 
Научете PHP и MySQL - бързо и лесно.

В книгата ще откриете:
- лесен визуален подход, използващ демонстрации и реални примери, за да ви води стъпка по стъпка през усложнените техники на динамично разработване за Web с използване на PHP и MySQL;
- стегнати стъпки и обяснения, позволяващи ви да започнете за нула време;
- основно справочно ръководство, което ви позволява да се връщате отново и отново;
- независимо дали сте начинаещ в програмирането или опитен ветеран, който просто се нуждае от ускорено запознаване с PHP и MySQL, тази книга ще ви научи на всичко, което трябва да знаете, включително най-новите промени в езика, и много други неща.

Посетете придружаващия уебсайт на www.LarryUllman.com, за да изтеглите кода от тази книга и за достъп до форум за подкрепа, където можете да получите отговори направо от автора.

Лари Улман е автор, разработчик за уеб и друг софтуер, преподавател, инструктор, лектор и консултант. Той е написал повече от 20 книги, които са продадени в над 400 000 копия по цял сват на повече от 20 езика. Всички негови читатели, ученици и колеги могат да засвидетелстват неговото майсторство при разясняване на техническия жаргон на прост език: преобразуване на технически неразбираем език в нещо, което е полезно и лесно за усвояване.
 
Общи условия