(c)2011

Нострадамус - биография

   Книги ► Художествена литература ► Биографии ► 
Нострадамус - биография
промоция

Aвтор: Джон Хог
Издателство: Кръг
Година: 2019
ISBN: 9786191580699
Корица: мека
Страници: 400
Цена: 20.00 лв.  12.00 лв. (Отстъпка -40%)

Добави в количка
 
Френският гадател от ХVI в. Мишел дьо Нострадамус и мрачните му, но хипнотични предсказания не спират да омагьосват света вече няколко столетия. В миналото той е извор на мъдрост и вдъхновение за много исторически фигури. И тогава, и днес пророчествата му често биват осъждани и заклеймявани. Но едно е сигурно – мистичният образ на Нострадамус не потъва в забрава. Винаги, когато това е на път да се случи, от мъглявината на словата му изплува ново знамение за настоящия ден.

Световноизвестният автор и експерт по окултни практики Джон Хог пише единствената пълна биография на Нострадамус. „Истините и лъжите за най-големия пророк на всички времена“ проследява в детайли живота и наследството на европейския лекар. За първи път на български се публикуват слабо известни, но автентични материали за неговия произход.

Книгата съдържа всичко, което искате да знаете за Нострадамус, и още:

Какви са корените на гадателя?
Астрологични детайли в личната му натална карта.
Билколечебните методи на недипломирания доктор.
Анализ на най-великите му пророчества.
Какво завещава Нострадамус на идните поколения?
Джон Хог е един от световните експерти на тема „Нострадамус“. Той прекарва голяма част от живота си на път – прави три околосветски обиколки, по време на които се посвещава на множество видове медитации и нови религиозни учения. Не спира да търси мястото на древните предричания в настоящето.
 
Общи условия