(c)2011

Води екипа си

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Води екипа си
Aвтор: Ранди Гейдж
Издателство: Анхира
Година: 2018
ISBN: 9789542929567
Корица: мека
Цена: 10.00 лв.  8.20 лв. (Отстъпка -18%)

Добави в количка
 
21 лидерски урока за директни продажби

Поведете отбора си към постижения и величие!

Какво се изисква за създаването на култура на растеж, лидерство и продуктивност във вашия отбор? Погледнете не друго, а именно тези 21 проникновени урока в книгата. Те ще ви помогнат да развиете уменията си и да натрупа¬те мъдрост, с която да поведете екипа си към величие.

Ако искате да постигнете успех в директните продажби или мрежовия маркетинг, може би няма по-подходящ човек на Земята от Ранди Гейдж, който да ви помогне за това. Той е съдействал за въвеждането на мрежовия маркетинг в много страни и е обучавал печелещите най-много мрежари в десетки компании. Навярно е обучил повече МЛМ милионери, отколкото който и да било жив човек днес. Най-важното е, че той обучава чрез своя реален опит, печелейки милиони долари като дистрибутор и лидер.

Ранди е автор на 11 книги, преведени на 25 езика, включително „Рискът: Новата сигурност“ и Луд Гений“, които са в бестселър листата на „Ню Йорк Таймс“. Говорил е пред повече от два милиона души в над 50 държави и е член на Залата на славата на ораторите и на Залата на славата на мрежовия маркетинг. Когато не се разхожда по сцена¬та или не се е заключил в самотната си таванска стаичка, пишейки, най-вероятно ще го откриете да играе трета база за някой отбор по софтбол. ‌
 
Общи условия