(c)2011

Вкуснотека с Ани Шакарян

   Книги ► За дома ► Кулинария ► 
Вкуснотека с Ани Шакарян
Aвтор: Ани Шакарян
Издателство: Вакон
Година: 2018
ISBN: 9786197300499
Корица: твърда
Страници: 287
Цена: 35.00 лв.  26.95 лв. (Отстъпка -23%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Книгата съдържа специален комплимент към всички читатели – 14 изцяло нови рецепти.
В книгата са подбрани най-добрите рецепти от кулинарния блог „Вкуснотека“. 111 от най-четените и приготвяни ястия, разделени по категории: Предястия, Супи, Салати, Основни ястия, Десерти и Торти и Арменски рецепти. Книгата съдържа и специален комплимент към всички мои читатели – 14 изцяло нови рецепти, сред които легендарната торта Микадо, домашна гранола, пролетен киш с лапад и бекон, лятно Гаспачо, вкусно предястие от запечени скариди с хрупкава билкова коричка, божествена гъбена супа, любимите ми пълнени печени патладжани с кайма и домати, забележителната арменска ябълкова торта, както и моя фаворит – торта Крънчи карамел с ягоди, и още, и още невероятно вкусни рецепти.

***

Ани Шакарян е автор на един от най-апетитните и популярни блогове –„Вкуснотека“. Кулинарията е нейна страст и хоби, а доволното небце на десетки хиляди последователи вече осем години потвърждава уменията й на изкусен готвач и експериментатор в кухнята.
Израснала в семейство на забележителни кулинари, които майсторски балансират между традициите в българската кухня и неповторимите вкусове на арменските ястия, тя с финесзабърква най-доброто от двете култури, като за финал добавя щипка любов и лъжичка здравевъв всяка рецепта.
Най-верните помощници в кухнята и страстни дегустатори са
двете й прекрасни дъщери –Аида на 10 години и Беатрис на 6 години, а съпругът й е най-добрият съветник и морална подкрепа.
В професионален план кариерата й е много далеч от кулинарията. СемействоШакарян се занимава с часовникарство и търговия с часовници от 40 години.
Това, което събира двете поприща в живота на Ани – кулинарията и часовникарството, са стремежът към съвършенство, вниманието към детайла, отстояването на качеството исъхраняването на семейните ценности и традиции. Предлагаме ви да си сверите часовниците с нейното вкусно меню.
 
Общи условия