(c)2011

Интуитивното хранене. Как да спрете да се тревожите за храната и при това да отслабнете

   Книги ► Художествена литература ► Български автори ► Други ► 
Интуитивното хранене. Как да спрете да се тревожите за храната и при това да отслабнете
Aвтор: Светлана Бронникова
Издателство: Колхида
Година: 2018
ISBN: 9789546722508
Корица: мека
Страници: 340
Цена: 20.00 лв.  16.00 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
"Съвременните стандарти за красота са безмилостни - да си красив означава да си слаб. Опитвайки се да се вместят в него, милиони мъже и жени непрекъснато се изтезават с диети и се потят в спортните зали. Но този метод за отслабване има начало, но има и край: за да се съхраниш във форма се налага все повече да се ограничаваш в храненето и все повече и повече да увеличаваш физическите натоварвания. Спреш ли, веднага започваш да трупаш килограми. Изход има и той се нарича Интуитивно хранене."

Изхвърлете завинаги всички книги, които ви дават лъжливи надежди, че ще се избавите от излишните килограми бързо, лесно и завинаги. Разгневете се на тази измама, която ви кара да се чувствате непълноценни всеки път, когато новата диета спре да работи и наваксате отново стопените с толкова мъка килограми! Спрете да делите храната на "хубава" и "лоша", здравословна и нездравословна, правилна и неправилна!

Откажете се от диетичното мислене! Всяка диета и всеки курс детокс действат временно!
Вслушвайте се само в себе си и в собственото си тяло!
Научете се да разпознавате сигналите на глада и наситата!
Сдобрете се с храната!
Върнете се към удоволствието да хапвате вкусно!

Светлана Бронникова - клиничен психолог и психотерапевт, е помогнала на много хора да се избавят от своето свръхтегло. Години наред тя е била ръководител на филиал в най-голямата клиника за лечение на затлъстяването в Холандия
 
Общи условия