(c)2011

Лечебната светлина на на Дао

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Лечебната светлина на на Дао
Aвтор: Мантак Чиа
Издателство: Аратрон
Година: 2018
ISBN: 9789546264442
Корица: мека
Страници: 608
Цена: 32.00 лв.  25.60 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
В продължение на повече от пет хиляди години даоистките майстори изследвали и развивали различни практики, за да постигнат щастие и безсмъртие. Майстор Мантак Чиа изучава и практикува даоистките техники вече петдесет години и е обучил хиляди ученици и инструктори по цял свят в даоистката система за лечение и зареждане на тялото с енергията ци.

Тази книга разглежда много обширно основните методи за развиване на ци в микрокосмическата орбита. В нея майстор Чиа прави обстоен преглед на пълната даоистка система за тялото, ума и духа. Той споделя много методи за активиране на жизнената сила и за нейното циркулиране през акупунктурните канали на тялото. Книгата включва практики за начинаещи и за напреднали за култивиране на ци в микрокосмическата орбита, както и много медитативни методи за напреднали за абсорбиране на висшите честоти от Земята, Небето, космическите сили и Небесната ци в основната орбита. Майстор Чиа ни представя духовна наука, която не само носи практически ползи за здравето, сексуалната жизненост и емоционалния баланс, но и показва как промените в енергийното тяло могат да доведат до физическо обновяване, което даоистите наричат безсмъртие.

* Балансирайте себе си чрез потоците на ин и ян, преминаващи през ключови точки на тялото.
* Намерете спокойствие и радост с помощта на космическата вътрешна усмивка.
* Заредете се с енергия чрез ци гун медитацията за затопляне
* Превърнете сексуалната страст в любов от сърцето.
* Ускорете своето духовно израстване и обединете първичните сили на Земята, Небето и Висшия Аз, за да постигнете вечността.
 
Общи условия