(c)2011

Тетрадка по история и цивилизации за 7. клас

   Книги ► Учебници ► Учебници ► за 7 клас ► 
Тетрадка по история и цивилизации за 7. клас
промоция

Aвтор: Георги Якимов, Надка Васева
Издателство: Булвест
Година: 2018
ISBN: 9789541812778
Корица: мека
Страници: 92
Цена: 6.66 лв.  5.33 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Тетрадката по история и цивилизации за 7. клас е неразделна част от учебния комплект. Нейната основна функция е да осъществи прилагането от учениците на придобитите знания и умения и тяхното задълбочаване чрез решаване на задачи с различна степен на трудност. Тетрадката обединява в едно книжно тяло различните помагала, използвани в подготовката на учениците – тетрадка за работа в клас, учебна тетрадка, работни листове, контурни карти, и е единственото необходимо помагало за работа в клас и у дома.

Тя съдържа 34 работни листа със задачи към всеки урок за нови знания. Те са подредени по степен на трудност и съставени така, че да научат учениците да възприемат самостоятелно историческите събития в тяхната цялост.

Работните листове съдържат полета за записване на плановете и на отговорите на задачите от уроците, а също и на въпросите към историческите карти, изображенията и писмените документи. Предвидени са специални работни полета за записване на отговорите на задачите от уроците упражнения, от уроците за практически дейности и от уроците за обобщение и контрол.
 
Общи условия