(c)2011

Училището за Добро и Зло, книга 2: Свят без принцове

   Книги ► Художествена литература ► Романи ► 
Училището за Добро и Зло, книга 2: Свят без принцове
Aвтор: Соман Чейнани
Издателство: Сиела
Година: 2018
ISBN: 9789542826378
Корица: мека
Страници: 392
Цена: 14.90 лв.  11.92 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
След като спасяват себе си и съучениците си от ужаса, отприщен от последната им битка една срещу друга, Софи и Агата са върнати обратно в родното си село, за да заживеят щастливо завинаги заедно. Но вълшебните приказки имат свои правила и магическият свят на Училището за Добро и Зло не може да намери покой, докато историята на двете момичета не бъде завършена.

Когато Агата тайно в себе си пожелава да бе избрала друг щастлив завършек като кралица на Камелот до принц Тедрос, вратите на Училището се отварят отново за двете приятелки. Светът, който намират обаче, вече не е същият. Стари вражди са потушени, нови огньове са разпалени. Доброто и Злото вече не са врагове, балансът е нарушен, мостът между Кулите е срутен, а неотдавнашните принцове и принцеси не са това, което изглеждат.

Под тази странна подредба кипи война, а ужасяващ нов враг се надига в сенките. Докато Агата и Софи се борят да възстановят мира, се появява неочаквана заплаха, която може да унищожи всичко и всеки, когото те обичат. И този път опасността идва отвътре
 
Общи условия