(c)2011

Пророчицата от Кел

   Книги ► Антикварни книги ► 
Пророчицата от Кел
Aвтор: Дейвид Едингс
Издателство: Бард
Година: 2001
ISBN: 9789545851391
Корица: мека
Страници: 511
Цена: 13.00 лв.  13.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Изтичат последните дни от времето, което Гарион и неговите спътници имат на разположение, за да изтръгнат от обятията на Зандрамас малкия син и наследник на Гарион краля на Рива. Ако те не успеят да открият къде се намира Мястото, Което Вече не Съществува, Зандрамас - коварното Дете на Мрака ще използва сина на Гарион в кървав ритуал и над цялата вселена ще се възцари грозната сила на Пророчеството на Мрака.
Единствено Пророчицата от Кел може да разкрие къде се намира това мистериозно място - ала тя е в състояние да стори това едва когато Гарион и Поулгара извършат предопределената им от пророчествата задача в пещерата на Пророците, разположена в сърцето на величествена планина...

Пред вас е епохалният завършек на сагата бестселър МАЛОРЕОН, създадена от Дейвид Едингс - кулминацията на гигантско преследване в непознати земи и незнайни народи, блестящ разказ за хора, крале, добри вълшебници, зли магьосници и богове, участващи в страшна битка. Тя продължава вече седем хиляди години - страшна война между древни, противопоставящи се едно на друго пророчества, от изхода на която зависи съдбата на човечеството, света и цялата вселена.
 
Общи условия