(c)2011

Краткият път от диетите до анонимните лакомници

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
Краткият път от диетите до анонимните лакомници
Aвтор: Венцеслав Вутов
Издателство: Еуниката
Година: 2017
ISBN: 9786197080162
Корица: мека
Страници: 256
Цена: 14.00 лв.  10.50 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

Ефективни техники за промяна на навиците.

Венцеслав Вутов е дипломиран психолог и социолог, който има и магистърска степен по Социална психология. Още по време на следването си започва да се занимава със спортна и когнитивна психология, мотивационна психология, здравословно хранене и коучинг, както и да провежда проучвания в сферите на етологията, епигенетиката, невропластиката, груповата динамика, поведенческата икономика и социалното инженерство.

Понастоящем работи като Лайф коуч и НЛП терапевр, но всяка година отделя време и за практиката си на спасител и плувен инструктор. Лично експериментира в ултрадълги планински бягания, като целта е да се проучи по-задълбочено физическата и психоческата издръжливост, необходима при продължителни натоварвания. Нещо, което е от значение в много други области.

Въвежда в практиката няколко иновативни психологически техники, като "ходеща терапия" и комбинация между класически масаж и психотерапия. Автор е на четири научнопопулярни книги и на една двустранна стихосбирка в съавторство с Армен Месропян. Има публикувани статии в списанията "Инсайт" и "Българска наука".
 
Общи условия