(c)2011

Практическа английска граматика

   Книги ► Учебници ► Помагала ► английски ► 
Практическа английска граматика
Aвтор: Бети Азар, Стейси, Хаген
Издателство: SkyPrint
Година: 2017
ISBN: 9789543901319
Корица: мека
Страници: 526
Цена: 39.00 лв.  29.25 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

„Практическа английска граматика" е адаптиран за българи вариант на учебника Understanding and Using English Grammar (4-th Edition) на издателство „Пиърсън". Обясненията и преводът на посочените примери дават възможност да си изясните граматическите правила, да съпоставяте двата езика и да напредвате по-бързо. Най-важното предимство на това издание обаче е друго: тук изучаването и овладяването на граматиката е само отправна точка за развиването на основните езикови умения - разбиране, говорене, четене и писане.
Understanding and Using English Grammar от Бети Азар и Стейси Хаген с право е наричана „Книгата, която промени преподаването на граматика" заради метода на обучение, съчетаващ изчистени и ясни обяснения с разгръщане на комуникативните способности. Адаптираното българско издание е предназначено за работа в група с преподавател, но може да се използва и самостоятелно или с партньор с изключение на някои упражнения, за които са необходими повече участници.
Към учебника е приложен аудиодиск в mp3 формат. Ако предпочитате аудио формат на записа, изпратете имейл със заявка на skyprintbooks@abv.bg и ще получите безплатен достъп.
 
Общи условия