(c)2011

Човекът от Девън

   Книги ► Класика ► 
Човекът от Девън
Aвтор: Джон Голзуърди
Издателство: Персей
Година: 2017
ISBN: 9786191611485
Корица: мека
Страници: 349
Цена: 14.99 лв.  11.24 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

Ако сравним романа с дълга и бурна любовна афера, то разказът може да бъде оприличен на бърза целувка с непознат в мрака - едно вълнуващо и съкровено преживяване, което ни позволява да се докоснем до нещо мимолетно, различно и неповторимо и да изпитаме тръпката на изследователя, който открива нова и неизследвана земя.
Книгата, която държите в ръцете си, ще ви пренесе на непознати и екзотични места, ще ви запознае с чудати и интересни хора и ще ви направи свидетели на интригуващи и необикновени събития. С присъщия си лек и елегантен стил Джон Голзуърди ще ви направи част от своите разсъждения върху любовта, съдбата, смъртта, приятелството и смисъла на живота в една колекция от повести и разкази, непревеждани досега на български език.
Дуели на честта, страстни любовни афери, пъклени заговори, морални дилеми, житейски откровения, дръзки престъпления и нежни лирични отклонения - авторът изследва дълбините на човешкото сърце и ширините на човешката душа, като изпъстря своите истории с хумор, патос, мъдрост и човещина.
 
Общи условия