(c)2011

Главоболието или защо са му на човек раменете?

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
Главоболието или защо са му на човек раменете?
Aвтор: Сергей Бубновски
Издателство: Жануа `98
Година: 2017
ISBN: 9789543761500
Корица: мека
Страници: 182
Цена: 12.00 лв.  9.60 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

Сергей Михайлович Бубновски е доктор на медицинските науки, професор, автор на принципно нови, неоперативни методи за лечение на гръбнака и ставите, създател на ново направление в медицината - кинезитерапия, при което самият болен активно участва в оздравителния процес благодарение на вътрешните резерви на организма и разбирането за своето тяло.
Методът получава признание в широките кръгове на медицинската общественост. От 1989 в цяла Русия и зад граница се появяват повече от 80 центъра, работещи по метода на Бубновски. Само в московския център през последните 10 години са излекувани повече от 100 000 пациенти.
Какво може да е по-лошо от главоболието? От него не може да се избяга. Причините за главоболието са огромен брой, но малцина знаят, че често те са свързани със слабостта на мускулите от раменния пояс.
В своята нова книга доктор Бубновски дешифрира кода на болките в главата и показва изхода от този затворен кръг без употребата на обезболяващи средства. Може ли да се справим с главоболието самостоятелно? Що е мускулна депресия? Как да преодолеем острата болка в главата? До какво може да доведе склерозата на мозъчните съдове?
Авторът ще разкаже как правилно да се изпълняват упражненията, които ще ви избавят от главоболието, а също така от болката в раменете и шията. Как да укрепим психиката си. В края на книгата е поместен „Голям житейски речник“, в който с оригинално, медицинско чувство за хумор се описват случаи на сривове в здравето на хора, игнорирали подсказвания от автора път към здравето.
Книгата ще бъде интересна на всеки без изключение и най-вече на този, който не иска да попадне в качеството си на пример в този речник.
 
Общи условия