(c)2011

Игра на милиарди

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Игра на милиарди
Aвтор: Кристофър Райх
Издателство: Сиела
Година: 2017
ISBN: 9789542823667
Корица: мека
Страници: 459
Цена: 15.90 лв.  11.93 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

Какво ли може да накара изпълнителния директор на Нюйоркската фондова борса, председателя на федералния резерв и министъра на финансите спешно да търсят президента на САЩ в полунощ? Нищо по-малко от сериозна заплаха за националната сигурност!
Но в момента, в които колата им влиза на територията на Белия дом, някой друг поема контрола над нея и охраната се намесва. Автомобилът е направен на решето, а всички в него умират. Миг преди смъртта си директорът на фондовата борса успява да изпрати мистериозно съобщение на своя син - Боби Астър.
Боби е звездата на „Уолстриит“ - хедж фондът на негово име върти търговия на стойност 5 милиарда долара. Дълбоко отчужден от баща си, той все пак се заема да разследва трагичната му смърт. Бившата му съпруга - специален агент Алекс Форца от ФБР. пък е по следите на елитна терористична групировка, която готви кървава баня в сърцето на Ню Йорк.
Скоро става ясно, че и двамата са застанали на пътя на могъщи международни играчи, за които милиардите са като жълти стотинки. Играта е от съвсем друг порядък - надигащият глава Китай най-после е готов да предизвика досегашния световен хегемон САЩ.
Краят на света, какъвто го познаваме, е дошъл. Третата световна воина е не само по улиците, но и във всяка машина, която наглед улеснява живота ни, но всъщност ни прави зависими. И контролът над нея решава кои ще властва и кой ще се подчинява, кои ще живее и кои ще умре.
 
Общи условия