(c)2011

Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис
Aвтор: Дон Мигел Руис-Младши
Издателство: AMG Publishing
Година: 2017
ISBN: 9789549696868
Корица: мека
Страници: 256
Цена: 11.95 лв.  8.96 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Намалението важи до изчерпване на количествата и не е обвързано със срок!

Дон Мигел Руис-Младши е нагуал като баща си Дон Мигел Руис и е толтекски майстор на трансформацията. Като комбинира мъдростта на семейната си традиция със знанието, придобито от собственото му пътуване, сега той помага на хората да намерят път към личната си свобода. Автор е на книгите “Пет-те нива на привързаността”, “Осъзнат живот” и “Майсторст-вото на себепознанието – толтекско ръководство към личната свобода”.

Дон Мигел Руис е автор на „Четирите споразумения”, „Умението да обичаш” и други изключително популярни книги. Посветил е живота си на разпространението на мъдростта на древните толтеки чрез своите книги, лекции и пътувания до свети места из целия свят. Той е един от най-влиятелните духовни учители на планетата и е докоснал живота на милиони хора.

Никой не е усетил магията на ученията му толкова силно, колкото собствения му син Дон Мигел Руис-Младши, който е събрал мъдростта на баща си в тази малка, но изключителна книга.

Основните уроци в нея идват от записани лекции, семинари, интервюта и най-важното – от личните моменти между баща и син.
Тази книга ще ви представи задълбочени учения, които ще ви накарат да вникнете в малките ценни неща и ще донесат вдъхновение и радост във вашето всекидневие.
 
Общи условия