(c)2011

Толтекското изкуство на живота и смъртта. Историята на едно откритие

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Толтекското изкуство на живота и смъртта. Историята на едно откритие
промоция

Aвтор: Дон Мигел Руис
Издателство: Кибеа
Година: 2017
ISBN: 9789544747558
Корица: мека
Страници: 430
Цена: 20.00 лв.  14.00 лв. (Отстъпка -30%)

Добави в количка
 
Намалението важи до изчерпване на количествата и не е обвързано със срок!

Невероятен нов шедьовър на обичания духовен учител и автор на феноменалния международен бестселър „Четирите споразумения“. Дон Мигел Руис, известен в целия свят със своята неподправеност, дълбока проницателност и мъдрост, сега повежда читателя в мистично лично пътешествие, извисяващо се до още по-високо ниво на духовното учение и съзнаването.

През 2002 г. дон Мигел Руис претърпява почти фатален инфаркт и девет седмици е в кома, на ръба на смъртта. Пътуването, което предприема, докато пребивава между този свят и отвъдното, е сърцевината на този автобиографичен роман – дълбок и мистичен разказ за духовната борба. Докато тялото му лежи в безсъзнание, Руис пътува в сънищата си и среща хората, идеите и събитията, които са го оформили, осветлявайки вечната борба между живота – непреходната енергия и истина, и смъртта – материята и субективното знание, в която всички участваме.

„Толтекското изкуство на живота и смъртта“ дава достъп до ума на един търсещ майстор, предлагайки неповторим и интимен поглед към развитието на душата. В кулминацията на продължилото цял живот учене Руис споделя съкровените тайни на уникалното си сърце и ум, призовавайки ни да вникнем в прозренията на толтекската мъдрост, които са същината на трансформацията и свободата.
 
Общи условия