(c)2011

Седемте нива на съществуване

   Книги ► Антикварни книги ► 
Седемте нива на съществуване
Aвтор: Ваяна Стайбъл
Издателство: Аратрон
Година: 2016
ISBN: 9789546264626
Корица: мека
Страници: 344
Цена: 18.00 лв.  14.40 лв. (Отстъпка -20%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Създадена от Ваяна Стайбъл през 1995 г., системата Тета-лечение използва мозъчните Тета вълни – за които преди се вярваше,че са достъпни само по време на дълбок сън и медитация – за да се свърже с енергията на Всичко, Което Е, съзидателната енергия във всичко съществуващо, и да наблюдава лечението и промяната на ограничаващите убеждения. Тази книга очертава философията и предназначението на всяко от седемте нива на съществуване и ще обогати познанията на всички практикуващи, които вече споделят вълшебството от преживяването на енергийната работа и лечение.

Ваяна представя вълнуваща нова концепция за разбирането как и защо работи Сътворението на физическо и духовно ниво и как това е свързано с нас самите на всички нива. Тя ще ви преведе през измеренията, които са в основата на самия живот, и ще ви покаже как да възприемате тези космически сили в цялото им великолепие и как да използвате техните конкретни енергии за лечение и духовно развитие. Нивата на съществуване са достъпни за всеки от нас, така че да ги разберем и използваме за доброто на всички.

Задълбочете своето разбиране на Тета-лечението и седемте нива на съществуване, като научите повече за системите от вярвания, силите и лечебните възможности на всяко от тях:

- Нивото на Създателя на Всичко, Което Е – енергията, която преминава през всички видими и невидими неща.
- Нивото на Законите, които формират тъканта на Вселената.
- Нивото на Божествените същества.
- Нивото на света на духовете.
- Нивото на физическия свят, където живеем ние.
- Нивото на витамините, растенията, дърветата и елементалите.
- Нивото на минералите, кристалите, почвата и камъните – всички елементи, които създават Земята в нейната първоначална форма.
 
Общи условия