(c)2011

Божествените гени на Хомо сапиенс

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Божествените гени на Хомо сапиенс
Aвтор: Хартвиг Хаусдорф
Издателство: НСМ - медиа
Година: 2016
ISBN: 9789549913606
Корица: мека
Страници: 216
Цена: 14.00 лв.  11.20 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
"В зората на времето" боговете, дошли от небето, моделират в лабораториите си животински вид, способен да създаде цевилизация на планетата. Какво се случва с конкурентите на предците ни? Едни изчезват, на други развитието им спира, появяват се хибридни същества (съчетание между човек и животно), които са несполучливи опити на извънземните генни инженери.

Днес антрополозите и палеонтолозите намират веществени доказателства, че преди 100 000 години са извършвани сърдечни и мозъчни операции. Кои са хирурзите? Със сигурност не са приматите. Не знаем и защо "боговете" преформатират гените ни. Ние сме деца на Вселената, но наистина ли сме изкуствено създадени?

Легендите разказват, че космическите знания на нашите "учители" се съхраняват в мистични пещери и пирамиди. Но и те са подвластни на земната ерозия. Или знанията са закодирани в структурата на ДНК? За да я разчетем, трябва да достигнем определено технологично ниво, да надскочим животинското в себе си. Тогава ще разберем кои сме, откъде произлизаме и накъде отиваме.
 
Общи условия