(c)2011

Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2016 г. + СД

   Книги ► Икономика, право, счетоводство ► Счетоводство ► 
Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2016 г.  + СД
актуално

Aвтор: Д-р Антон СВРАКОВ, д.е.с., Доц. д-р Симеон МИЛЕВ, д.е.с., Велин
Издателство: Труд и право
Година: 2016
ISBN: 1313-1567
Корица: мека
Страници: 506
Цена: 36.00 лв.  28.80 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
В първата част са коментирани възлови въпроси на данъчното облагане. В изчерпателни авторски коментари се разясняват актуални теми и се предлагат експертни решения на конкретни казуси от практиката.

Във втората част е представена материята на годишното счетоводно отчитане. Разработена е технологията на подготовката за приключването. Направен е задълбочен анализ на годишния финансов отчет, изготвен по реда на националните счетоводни стандарти и на международните счетоводни стандарти, приети за приложение от Европейския съюз. Отразена е спецификата на годишния финансов отчет в различните видове предприятия.

В приложения компакт-диск, както и On-line ще бъдат публикувани всички законови нормативни актове на данъчното и на счетоводното законодателство. Ще бъдат публикувани и пълните текстове на НСС и на МСС, които намират приложение в процеса на годишното счетоводно приключване за 2016 г. С потребителското име и парола, вложени в книгата, притежателят на изданието ще получи on-line достъп до нормативната база.
 
Общи условия