(c)2011

Пътеводител в алтернативната медицина за лекари

   Книги ► Медицинска литература ► Нетрадиционна медицина ► 
Пътеводител в алтернативната медицина за лекари
Aвтор: Д-р Мел Боринс
Издателство: Кибеа
Година: 2016
ISBN: 9789544747411
Корица: мека
Страници: 328
Цена: 21.00 лв.  16.38 лв. (Отстъпка -22%)

Добави в количка
 
„Авторът прави преглед на често срещаните добавъчни терапевтични методи въз основа на най-новите научни изследвания и двойнослепи проучвания от областта на алтернативната медицина, за да помогне както на пациентите, така и всички практикуващи здравни грижи, да се образоват кои лечения от областта на алтернативната медицина РАБОТЯТ, кои – НЕ, и ЗАЩО. Книгата ще ви помогне да научите как да използват тези алтернативни лечения безопасно, за да могат те да служат по-добре на вашите здравни потребности.

Тази брилянтна книга съдържа информация и указания, които могат да променят хода на живот на много хора, и дава на лечителите и на пациентите насоки за изцеление, които са им били неизвестни.
Аз съм дълбоко благодарен на д-р Боринс, че сподели богатството на знанията си с тези, които могат да се възползват най-много.“

Алън Коен, автор на бестселъра „A Deep Breath of Life“

Медицината трябва да отвори съзнанието си за потенциала и истината за изцелението. Лекарите се нуждаят от обучение, а не просто от информация относно алтернативните и холистичните методи, за да лекуват цялостно пациентите, а не само някои техни диагностицирани състояния с дадено лекарство. Книгата на Мел Боринс може да помогне за разтваряне на съзнанието и даване на възможност и на пациента, и на лекаря да създадат истински отбор за изцеление.

д-р Бърни Сийгъл
 
Общи условия