(c)2011

Утоли моята печал: На разлома на времето

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Утоли моята печал: На разлома на времето
Aвтор: Сергей Алексеев
Издателство: Персей
Година: 2016
ISBN: 9786191610051
Корица: мека
Страници: 384
Цена: 14.00 лв.  10.50 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
На Сергей Бурцев, следовател в Главна прокуратура, е възложено да провери сведения относно последната руска царска династия Романови. И Бурцев, гениален млад следовател, човек с изострени духовни сетива, навързва в една верига събития, уж нямащи нищо общо.

Безименен старец е погребан в чужд гроб. Младият Николай Кузминих загива уж нелепо по време на лов. Студентът Ярослав постоянно вижда в сънищата си образа на една и съща жена и вместо да стане дипломат, започва да рисува икони, на които изобразява нея. Монах Рафаил е отвлечен от манастира, където служи. А дълбоко под земята свръхсекретен център пази ядрени тайни...

По двата бряга на преломна епоха криволичат съдбите на героите на култовия руски писател Сергей Алексеев. Старото още не е загинало, новото още не се е родило, а спасението е крехко и ранимо като пчелно семейство.

Ще срещнете ясновидци, предсказали краха на империята и възраждането на духовността. Ще узнаете много за любовта. Ще се изправите пред най-голямата загадка в руската история и ще се потопите в необятните пространства на руския дух, мистицизъм и вяра.

„Утоли моята печал“ е роман за търсенето. Търсене не само на изгубени черепи и укрити улики, а и на хора, живеещи под чужди имена, и тайни, които ще преобърнат света.
 
Общи условия