(c)2011

Диамантената принцеса

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Диамантената принцеса
актуално

Aвтор: Александър Бушков
Издателство: Персей
Година: 2016
ISBN: 9786191611027
Корица: мека
Страници: 288
Цена: 12.00 лв.  9.00 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Александър Бушков е “кралят на руския екшън роман”, продаващ милиони екземпляри от книгите си и успял трайно да влезе в бестселъровите листи на Русия. Романите му са заредени с убийствено напрежение и непредсказуеми сюжетни обрати. Книгите му те карат да галопираш по страниците, но не са първосигнални екшъни. Писателят признава, че негов учител в литературата е българинът Богомил Райнов.

Бунтове, опити за покушения и едно неочаквано сътрудничество с шпионин на неприятелско разузнаване обагрят романа на Александър Бушков „Диамантената принцеса“. Книгата е сюжетно самостоятелно продължение на изключително успешната „Бялата гвардия“, която стана хит и у нас.

На трона на размирна африканска държава, богата на природни ресурси, предстои да седне млада, красива и дръзка принцеса - Натали Олонго. Обаче не само нейното бъдеще, но и това на страната зависи от сблъсъка на интереси на мултинационални корпорации. В тази напрегната обстановка Кирил Мазур, началник на охраната на принцесата, ще се сблъска с много предизвикателства. Някои от тях са лични, но други са въпрос на чест за пагона на съветския офицер.

Живо, вълнуващо и с неповторимо чувство за хумор перото на най-четения руски писател днес рисува сложните ситуации, в която героите попадат. Геополитика и скандални авантюри, както и много, много пари се вплитат на страниците на романа.

Предстои коронацията на бъдещата кралица...
 
Общи условия