(c)2011

Пътеводител Испания (второ допълнено издание)

   Книги ► Пътеводители ► 
Пътеводител Испания (второ допълнено издание)
Aвтор: Фиона Дънлоп
Издателство: Егмонт
Година: 2016
ISBN: 9789542702184
Корица: мека
Страници: 400
Цена: 24.90 лв.  19.42 лв. (Отстъпка -22%)

Добави в количка
 
Всеки ден експертите на Нешънъл Джиографик пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителите на Нешънъл Джиографик, които съдържат:

ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, обстоен преглед на Испания, който ще ви помогне да организирате посещението си според вашето време и интереси.

ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с ваше участие, включително фламенко танци из Севиля, екскурзия в най-голямата пустиня в Европа и готвене на традиционната баска кухня.

ПОДСКАЗАНО, споделени идеи от фотографите, авторите и изследователите на Нешънъл Джиографик, както и от местни експерти за любими интересни места, практически съвети и много други.

ПЕШЕХОДНИ И АВТОМАРШРУТИ с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които „Ла Рамбла“ в Барселона, Гранада, Албаиси, уличките на Толедо, както и обиколка с кола около Кабо де Гата.

МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА , сред които пуеблос бланкос, Галисия в далечния северозапад, както и лозята на Сиера де Монсант.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ списък във всяка глава, който препраща към подробни описания на горещо препоръчвани от нас забележителности и събития.

ВЕЛИКОЛЕПНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, за всички забележителности, улесняващи избора и бързата ориентиция.
 
Общи условия