(c)2011

Заселниците на Катан: Мореплаватели

   Игри ► Настолни игри ► 
Заселниците на Катан: Мореплаватели
Издателство: intelligames
Година: 2010
ISBN: Заселниците на
Корица: твърда
Цена: 62.00 лв.  62.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Разширение за 3/4 играчи към базисната игра!

Приложимо само в комбинация с базисната игра "Заселниците на Катан" за 3/4 играчиС помощта на ресурсите „дърво” и „вълна”, заселниците на Катан построяват кораби и потеглят по море. Корабът е готов, отплавайте!

Чувате ли порива на вятъра в платната?

Очакват ви 8 интересни и напрегнати приключения:

Пътувайте към „Нови брегове”, заселвайте „Четирите острова”, изследвайте „Океания”. Пресичайки „Пустинния остров”, стигате до острова на „Изгубените предци” и търгувате с местните обитатели на „Острова на коприната”. На „Острова на пиратите” ще защитавате Катан от нападенията на пиратите и ако ги победите, ще стигнете до „Разцвета на Катан”.

Изброените сценарии за игра са подбрани с цел. Постепенно, стъпка по стъпка, ще развиете умението да създавате ваши игри и сценарии. Най-ценното в сагата Катан е разнообразието на играта и липсата на повторение. Практически, вариантите за развитие и сценарии са безкрайни. След като усвоите умението да създавате собствени, балансирани полета за игра, опитайте да промените правилата на самата игра така, както вие намерите за интересно. Експериментирайте!

Включете се в нашите турнири. На тях, ние създаваме игри с фантастични сценарии и правила.

Забавлявайте се !
 
Общи условия