(c)2011

Кратък наръчник за щастливо куче

   Книги ► Хоби ► други ► 
Кратък наръчник за щастливо куче
Aвтор: Сизър Милан
Издателство: Егмонт
Година: 2016
ISBN: 9789542710424
Корица: мека
Страници: 208
Цена: 12.90 лв.  10.06 лв. (Отстъпка -22%)

Добави в количка
 
98 основни съвета и техники от най-известния треньор на кучета в света.

След повече от девет сезона като Говорещия с кучета по телевизията Сизър Милън има нова мисия – да използва уникалната си интуиция към кучешката психология, за да създаде по-силни и по-щастливи отношения между хората и техните четириноги другари.

Вдъхновяващ и практичен, „Краткият наръчник за щастливо куче“ се позовава на хиляди тренировъчни срещи по целия свят, за да представи 98 основни урока. Събрани заедно, те ще помогнат на всеки собственик да приложи ключовите аспекти от прочутата философия на Сизър и да създаде възможно най-задоволителен живот със своето куче.

Из страниците на книгата Сизър се впуска в разнищването на значими теми, които отиват отвъд базисните положения на подчинение и послушания, за да разкрие сърцата и умовете на кучетата. В кратки и практични съвети той изследва:

Основите на кучешката психология
Инстинктивното поведение
Създаване на баланс и граници
Управление на обичайните проблеми в поведението
Изборът на правилно куче
Оказване на помощ на кучето при житейски промени

Интелигентно написан и лесен за възприемане, изпълнен със забележителните прозрения на Сизър за човешката и животинската природа, „Кратък наръчник за щастливото куче” е вдъхновяващ наръчник, който ще помогне на всеки да създаде по-добър живот за своя домашен любимец.
 
Общи условия