(c)2011

Minecraft: Наръчник за начинаещи (обновено издание)

   Книги ► Детска литература ► Романи за деца ► 
Minecraft: Наръчник за начинаещи (обновено издание)
Издателство: Егмонт
Година: 2015
ISBN: 9789542714651
Корица: твърда
Страници: 96
Цена: 17.90 лв.  13.96 лв. (Отстъпка -22%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Tи си сам в един загадъчен нов свят, пълен със скрити опасности. Разполагаш с едва няколко минути, за да си намериш храна и подслон, преди нощта да се спусне и по петите ти да тръгнат страховити чудовища. Какво ще правиш?

Официалният "Minecraft: Наръчник за начинаещи" може буквално да ти спаси живота! От него ще научиш как бързо да намериш материали, с които да си построиш подслон, да си направиш инструменти, брони и оръжия. И още по-важно - как да се предпазиш от враждебните чудовища.

Най-добрите експерти по "Майнкрафт", както и лично самите създатели на играта Ноч и Джеб споделят ценни съвети и трикове. Това е твоят най-добър наръчник за овладяване на тънкостите в играта и за оцеляване през първите няколко дена в "Майнкрафт".

Това е осъвремененото и допълнено издание на наръчника (септември 2015). Информацията е обновена към версия 1.8 на играта, като са включени и допълнителни материали (например за последните мобове, включващи Пазител, Главен пазител, Ендермит и Заек) под ръководството на екипа разработчици от Mojang и с участието на популярни играчи.
 
Общи условия