(c)2011

Владетелят на кулата - книга 2 (Сянката на гарвана)

   Книги ► Художествена литература ► Фантастика и фентъзи ► 
Владетелят на кулата - книга 2 (Сянката на гарвана)
Aвтор: Антъни Райън
Издателство: Бард
Година: 2016
ISBN: 9789546556554
Корица: мека
Страници: 704
Цена: 22.99 лв.  16.09 лв. (Отстъпка -30%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
В „Кръвна песен“ Антъни Райън създава свят на религиозни конфликти и безмилостни войни. Сега епичният разказ ни връща към Вейлин Ал Сорна, който е напът да разбере, че от зова на съдбата не можеш да избягаш.

Вейлин Ал Сорна, воин от Шестия орден, е наричан още Мрачния меч и Убиеца на Надеждата. Той е най-великият воин на своето време и свидетел на най-страшното поражение, понесено от неговия народ. Мечтата на крал Янус за разширяване на Обединеното кралство се е удавила в кръвта на храбри мъже, сражавали се за кауза, родена от една лъжа. Вейлин се прибира у дома с натежало сърце и с твърдото намерение повече да не убива. Благодарният наследник на крал Янус го издига до владетел на кулата на Северните предели – място, където Вейлин да намери мир далеч от интригите на столицата.

Ала онези, които притежават дарбата на кръвната песен, не са обречени на спокоен живот. Мнозина са загинали във войните на крал Янус, ала и мнозина са оцелели, и сега Вейлин е мишена не само за търсещите отмъщение, а и за онези, които знаят на какво е способен.

Тегло: 0.5400 кг.
 
Общи условия