(c)2011

Тенис академия

   Книги ► Спорт и туризъм ► Спорт ► 
Тенис академия
промоция

Aвтор: Тенис академия
Издателство: СофтПрес
Година: 2015
ISBN: 9789546855671
Корица: твърда
Страници: 528
Цена: 25.00 лв.  15.00 лв. (Отстъпка -40%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Това е най-обстойното ръководство за обучаване и преподаване на тенис, написано от най-успешния треньор на всички времена – Ник Болетиери.

Неговата система за тренировки и усъвършенстване е призната в цял свят. Той е създал и развил голяма част от днешните звезди в тениса – Андре Агаси, Моника Селеш, Ана Курникова, Борис Бекер, Мери Пиърс, Томи Хаас и Джим Къриър.

Сега можете да тренирате под ръководството на Болетиери, без да пътувате до неговата Академия.
Ще получите детайлни уроци за всичко – от техника на ударите, стратегии, усъвършенстване на уменията, поддържане на форма и психическа устойчивост до неговите представи за провеждане на тренировки и упражнения.

Опитът и проницателността на Болетиери са ненадминати.

Тази книга ви позволява да тренирате с помощта на истински виртуоз и да използвате в играта си всички умения и упражнения, които са помогнали за създаването на спортисти от световна класа.

„Най-успешните треньори са тези, които съчетават творческо обучение и поразителна мотивация. Един треньор трябва да е способен да преподава основните знания и умения, а също така да мотивира спортистите за представяне, граничещо с върха на възможностите им. Това разграничава Ник Болетиери от другите.”
/ Дик Енберг, спортен говорител към CBS /

„Ник е обучавал успешно начинаещи момчета и момичета, спортисти на средно ниво, кандидат-професионалисти, велики шампиони и други инструктори по тенис.

Не може да се каже нищо друго... просто купете тази книга.”
/Вик Брадън, автор на спортни статии и специалист по тенис/
 
Общи условия