(c)2011

Шаманът в теб

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Шаманът в теб
Aвтор: Дебора Кинг
Издателство: Кибеа
Година: 2015
ISBN: 9544746810
Корица: мека
Страници: 264
Цена: 16.00 лв.  12.80 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
„Това е една прекрасна книга. Тя ще ви поведе към дълбочините на собствената ви личност и ще ви помогне да се свържете с живота по един неочакван начин. Всеки, тръгнал по пътя на лечителството, трябва да я прочете. Аз лично съм възхитена от нея!“

Луиз Хей, автор на бестселъра „Излекувай живота си“

Може би не си давате сметка, но почти всеки човек е роден лечител! Всъщност може би вече притежавате някои от уникалните способности, свързани с тази дарба. Можете да доразвиете своя скрит талант и да се превърнете в истински шаман. Не само да лекувате, но и да изцелявате.

Тази книга утвърждава нашата вродена способност да боравим с фините енергии и да лекуваме себе си и другите и ни импулсира да използваме скритите сили в живота си. Тя е пътешествие в езотеричния свят на лечителството.

Майстор-лечителката Дебора Кинг споделя своя опит в изучаването и прилагането на източни и западни концепции и лечебни техники – от най-ранните описани практики отпреди 5 000 години до собствения си мощен авангарден подход. Нейният разказ е откровен и състрадателен, мотивиран от искреното желание да предаде своето знание, да бъде помощник и приятел на онзи, който е тръгнал по изпълнения с неравности път на лечителя. Предлаганите от нея полезни упражнения и медитации са съчетани с прекрасни техники – за защита от психическа атака, за преодоляване на ограничаващи нагласи и убеждения, за поддържане на баланса между земно и духовно.

„Шаманът в теб“ ще ви подкрепи да израстете в човека, който винаги сте знаели, че можете да бъдете.
 
Общи условия