(c)2011

Отвъд волята

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
Отвъд волята
актуално

Aвтор: Д-р Алекс Лойд, д-р Бен Джонсън
Издателство: Хермес
Година: 2015
ISBN: 9789542614654
Корица: мека
Страници: 304
Цена: 13.95 лв.  13.95 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Александър Лойд е доктор по психология и натуропатия. Днес частната му практика е една от най-мащабните в света – с клиенти в над 150 страни. Д-р Лойд вярва, че за да разрешим житейските си проблеми, трябва първо да излекуваме скритите си духовни проблеми. Книгата му „Лечебният код“ е международен бестселър, преведен на повече от 25 езика.

Знаете ли, че повечето от стандартните програми за самопомощ в 97% от случаите претърпяват провал? Формулата на успеха, базирана на силата на волята и положителното мислене, се оказва всъщност формула на провала. Причината е, че корените на много от проблемите ни са скрити в подсъзнанието, където рационалните доводи не действат.

Д-р Лойд вярва, че успехът и провалът зависят от вътрешното ни състояние и от това дали то се основава на страх или любов. Според него страхът е в основата на всички деструктивни емоции и мисловни модели, които пораждат стрес и така разрушават здравето ни, психиката ни и в крайна сметка – живота ни. Единственият начин да се преборим със страха е, като го заменим с любов – основния двигател за всяка положителна промяна.

Тази книга ще ви покаже как да препрограмирате отрицателните мисловни модели, основани на страха, за да постигнете желаната промяна. Без значение дали измервате успеха с богатство, кариерно израстване или решаване на здравословен или личен проблем, „Отвъд волята“ ще ви помогне да постигнете целите си бързо и дълготрайно.

Тегло 0.300 кг
 
Общи условия