(c)2011

Пътеводител Барселона

   Книги ► Пътеводители ► 
Пътеводител Барселона
Aвтор: Деймиън Зимонис
Издателство: Егмонт
Година: 2015
ISBN: 9789542704034
Корица: мека
Страници: 272
Цена: 19.90 лв.  15.92 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Всеки ден експертите на Нешънъл Джиографик пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с третото допълнено издание на пътеводителя за БАРСЕЛОНА на Нешънъл Джиографик, който съдържа:

- ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, задълбочен встъпителен очерк за Барселона, който ще ви помогне да организирате посещението си според вашето време и интереси.

- ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с личното ви участие, включващо обиколка на най-добрите барове на Барселона, гледане на футболен мач на стадион „Камп Ноу“, запознаване отблизо с модернизма, проследяване на ранните години на Пикасо и празнуване на карнавала Ситгес.

- ПОДСКАЗАНО, споделени идеи на фотографи, автори и изследователи на Нешънъл Джиографик и на местни експерти за популярни места и заведения, практически съвети и много други.

- РАЗХОДКИ И АВТОМАРШРУТИ, придружени от карти с цветен код към описанията на забележителностите, сред които „Барселона от римско време”, „Разходка по Ла Рамбла” и „Още модернистична архитектура”.

- МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, сред които Колония Гуел, Музеу Ежипси де Барселона и Палау Баро де Куадрас.

- НЕ ПРОПУСКАЙТЕ във всяка глава, която препраща към подробни описания на горещо препоръчвани от нас забележителности и събития.

- ПРЕВЪЗХОДНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, улесняващи избора и бързата ориентация.

Това е трето допълнено издание на пътеводителя (2015

тегло 0.400 кг
 
Общи условия