(c)2011

Повторени сънища. Фотописи от мистична България

   Книги ► Подаръчни книги ► 
Повторени сънища. Фотописи от мистична България
Aвтор: Николай Н. Нинов
Издателство: Сиела
Година: 2015
ISBN: 9789542816843
Корица: мека
Страници: 208
Цена: 16.00 лв.  12.32 лв. (Отстъпка -23%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Тегло: 0.400 кг.

Николай Нинов е роден е през 1955 в Червен бряг. Завършил е френска филология във ВТУ "Кирил и Методий". Работил е като главен редактор на сп. "Хай клуб" и сп. Story, като заместник-главен редактор на в. "1000 дни" и в. "Стандарт", отговорен редактор на в. "Неделен Стандарт" и на сп. BusinessWeek България.

Мистична България, каквато никога не сте виждали и навярно никога няма да я видите със собствените си очи. Уникални фотоси на изумителни места от всички краища на страната са поместени в новата книга на Николай Нинов „Повторени сънища. Фотописи от мистична България”.

Ще видите шеметни панорами, зъбери, пропастни пещери, каньони, храмове и светилища, тунели, кули, гробници, светилища и долмени, слънчеви дискове и часовници, култови знаци и символи. Представени са сакрални пространства, оцелели хилядолетия край села и махали, забравени от Бога, четем в анонса към книгата. Освен изумително красиви и впечатляващи снимки, Николай Нинов е подготвил и текстове за всяко заснето място - истории, легенди, преживявания.
 
Общи условия