(c)2011

Кралят - книга 12 (Братството на черния кинжал)

   Книги ► Художествена литература ► Фантастика и фентъзи ► 
Кралят - книга 12 (Братството на черния кинжал)
Aвтор: Дж. Р. Уорд
Издателство: Ибис
Година: 2014
ISBN: 9786191570973
Корица: мека
Страници: 588
Цена: 17.90 лв.  14.68 лв. (Отстъпка -18%)

Добави в количка
 
Тегло 0.600 кг

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.


Рот, син на Рот, в продължение на векове е обръщал гръб на престола, но най-сетне намята на плещите си кралската мантия, подкрепян от обичната си жена. Докато войната с Обществото на лесърите продължава да бушува, а заплахата от страна на Кор и шайката му става все по-осезаема, той е принуден да направи избор, който излага всичко и всички на риск.

Бет Рандъл си мисли, че знае в какво се забърква, обвързвайки се с последния чистокръвен вампир на планетата. Ала когато решава, че иска дете, се оказва неподготвена за отговора на Рот, както и за отчуждеността, която това поражда между тях. Въпросът е дали истинската любов ще надделее, или мъчителното наследство на миналото ще се окаже по-силно...
 
Общи условия