(c)2011

Вестители - книга 1 (Проклятието на Воронина)Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Фантастика и фентъзи ► 
Вестители - книга 1 (Проклятието на Воронина)Промоция
промоция

Aвтор: Цветелина Владимирова
Издателство: Orange Books
Година: 2014
ISBN: 9786191710126
Корица: мека
Страници: 464
Цена: 15.90 лв.  7.95 лв. (Отстъпка -50%)

Добави в количка
 
Тегло 0.400 кг

Цветелина Владимирова е водена през 1989г. в София. Средното си образование завършва в 33 ЕГ „Света София”, след което следва Икономика и маркетинг в Нов български университет. Започва професионалното си развитие в сферата на маркетинга още по време на своето обучение и вече почти четири години е специалист по маркетинг мениджмънт.

Още в детска възраст е привлечена от писането. „Вестители” е първият неин роман, издаван за широка аудитория

Ксения е 19-годишно момиче, чийто живот завинаги се променя с жестокото убийство на родителите ѝ. Но мистерията около смъртта им е само една малка част от пъзела, в който се превръща настоящето ѝ. Необясними халюцинации и ужасяващи сънища започват да тормозят Ксения, докато един ден непознат и мистериозен мъж я отвлича. Игор Алешкин. Неспособна да избяга, Ксения е принудена да замине с него в Москва, защото той я е издирил не само, за да я предупреди за смъртната опасност, която я преследва, но и да опази живота ѝ.

Безкрайното преследване се превръща в битка на живот и смърт, в която Ксения трябва да избере на кого да се довери и да приеме истината за това коя е – потомка на тайно общество от хора, наречени вестители, които са посветили живота си на вечната борба с кръвожадни същества. Но зад заплахата и нарастващата сила на кръвожадните се крие дълбоко заровена тайна, която може да предрече съдбата на хора и вестители.
 
Общи условия