(c)2011

Стига вече! Промоция

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Стига вече! Промоция
промоция

Aвтор: Йоханес Холей
Издателство: Дилок
Година: 2014
ISBN: 9789542902140
Корица: мека
Страници: 384
Цена: 20.00 лв.  10.00 лв. (Отстъпка -50%)

Добави в количка
 
Тегло 0.473 kг.

С предговор от Ян ван Хелсинг
Ако смятате, че научавате истината от телевизията и пресата, тогава можете да не си правите труда да четете тази книга.
В нея авторът ни дава възможност да надзърнем зад онези лъжи, с които е обременен до крайна степен животът и здравето на децата ни и на нас самите. Задълбочените изследвания, които прави в алтернативната специализирана преса, и проучването на над сто научни статии осветляват истини по най-актуалните теми. В хода на работата си той открива обширна информация (отчасти стряскаща) за случващото се по света в сфери, контролирани от мощни организации, за което масовите медии са длъжни да мълчат.
Йоханес Холей разобличава лъжа след лъжа - измислените болести, съзнателното създаване на недостиг (на витамин B12, желязо и др.), систематично отравяне (флуор, свръхкиселинност и др.), доходоносните лъжи, свързани с храненето, месото , захарта и напитките. Теми, като потенциалните патогени, каквито са микровълновите, изкуствената светлина и мобилните радиовръзки, присъстват в книгата наред с мита за климатичната катастрофа и планираната валутна реформа.
Знаете ли, че вече съществуват сензационни лекарства и методи на лечение, които с е пазят в тайна от обществото с користна цел? Че информацията за жизненоважната лечебна енергия на слънчевата светлина и на водата чисто и просто се укрива от нас? Знаете ли, че благодарение на духовната си енергия сме способни да управляваме материята и да се пазим по един различен начин от нездравословните неща в живота?
 
Общи условия