(c)2011

Не поглеждай назад Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Не поглеждай назад Промоция
промоция

Aвтор: Даниел Фридман
Издателство: СофтПрес
Година: 2014
ISBN: 9786191511655
Корица: мека
Страници: 264
Цена: 15.00 лв.  7.50 лв. (Отстъпка -50%)

Добави в количка
 
Тегло 0.260 кг

Даниел Фридман завършва университета в Мериленд и правния факултет на Нюйоркския университет, но скоро се оказва, че истинското му призвание е да пише. Първият му роман се превръща в сензация с номинации за наградите "Едгар", "Трилър" и "Антъни" и приз "Макавити" за най-добър дебют, а необикновеният му герой Бък Шац вече е легенда. Правата за филмиране вече са закупени.

Бък Шац... Кой е той?

Съвестният детектив проследява внимателно всички улики. Бък Шац се води от инстинктите си.
Внимателният детектив разпитва заподозрените според устава. Бък Шац първо стреля и после пита.
Общителният детектив разчита на партньора си. Бък Шац е единак и играе по собствени правила.
Устатият детектив се перчи с успехите и премълчава провалите си. Бък Шац има повече разрешени случаи от всеки друг в Мемфис.
Модерният детектив излъчва опасен сексапил. Бък Шац е на 88 и макар да е далеч от сексапила, 357-калибровият му пистолет е достатъчно опасен.
Типичният детектив изследва криминални случаи от миналото, за да не допуска грешки в бъдеще. Бък Шац не поглежда назад.


Бък Шац е истински детектив. От малкото, които са останали. И въпреки преклонната възраст и проблемите с ходенето, умът му сече като бръснач, а дългият му живот е изпълнен с тежки сблъсъци с живота на улицата. Отдавна е предал любимата полицейска палка на име "Благоразумие", но продължава да действа "благоразумно".
Когато старият му враг - банковият обирджия Илайджа, се появява между две хапки бъркани яйца и моли за помощ, Бък е наясно, че се задават проблеми. И няма как да ги пропусне.
 
Общи условия