(c)2011

Шифърът на Камелот

   Книги ► Антикварни книги ► 
Шифърът на Камелот
Aвтор: Сам Крайстър
Издателство: СофтПрес
Година: 2014
ISBN: 9786191511525
Корица: мека
Страници: 416
Цена: 22.00 лв.  22.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
тегло 0.440 кг

В „Шифърът на Камелот“ световният бестселър автор Сам Крайстър събира в едно вечните исторически митове и съвременните религиозни конфликти, свързва древни предсказания с актуални терористични практики и задава въпроси, които преобръщат представите за крал Артур.

Сам Крайстър е носител на многобройни телевизионни награди за документални филми, посветени на научни открития, серийни убийства и отвличания. Работи едновременно като режисьор, продуцент, водещ, репортер и – най-голямата му страст – писател. В романите му се смесват равни дози размах на действието, усет към детайла и историческа мистика, за да се получи първокачествен трилър коктейл.

Вековна история, съвременни убийства и разтърсващ въпрос: Легенда ли е всъщност крал Артур?

Нов провокативен исторически трилър от автора на бестселъра „Тайната на Торинската плащаница“.

Под звездите на Уелс един стар мъж се буди от зловещо предсказание. От другата страна на Атлантика американски антиквар лежи прободен в магазина си. В Сан Франциско Мици Фалън започва нова работа във ФБР. Когато се оказва, че антикварят е убит заради безценна келтска реликва, Мици тръгва по следите на мистерия, която се простира от Белия дом и днешното американско правителство до древността и един човек, отхвърлен като мит. Крал Артур.
 
Общи условия