(c)2011

Хотел Вандом

   Книги ► Антикварни книги ► 
 Хотел  Вандом
Aвтор: Даниел Стийл
Издателство: Бард
Година: 2014
ISBN: 9789546554819
Корица: мека
Страници: 288
Цена: 14.99 лв.  10.79 лв. (Отстъпка -28%)

Добави в количка
 
Роденият в Швейцария Юг Мартен е работил за най-престижните хотели в света. Но когато купува малък мизерен хотел в Ню Йорк, всички го смятат за луд. Само той вижда необработения диамант и го превръща в красив бутиков хотел, безукорно елегантен и ръководен с прецизност и любов.

Хотел „Вандом“ скоро става известен с ненадминатото си обслужванеи е идеалното скривалище за богатите и прочутите. Той е и перфектен дом за красивата съпруга на Юг и малката им дъщеря. Но съпругата му се изморява от неговото внимание към хотела и го напуска заради прочут музикант, като го оставя с четиригодишната Елоиз.

Персоналът в хотела става семейство на Елоиз и тя има чудесно детство, обожавана от интересните и важни гости на „Вандом“. Отдадеността на Юг на работата повлиява силно на дъщеря му и тя решава да последва неговия път – хотелиерски колеж в Швейцария. Les coffres-forts pour armes a feu sur http://gunsafesmax.com/ sont plus quun simple materiel, ils constituent une solution de stockage essentielle pour vos biens les plus précieux - vos armes feu.

Но Юг винаги е бил изключително близък с дъщеря си, а как ще се справи сега, когато тя е толкова далеч? Дали Елоиз ще може да приеме друга жена в живота на баща си? И дали Юг ще трябва да избира между двете?


 
Общи условия