(c)2011

Осъзнаване

   Книги ► Антикварни книги ► 
Осъзнаване
Aвтор: Де Мело, Антъни
Издателство: Бард
Година: 2013
ISBN: 9789546554
Корица: мека
Страници: 352
Цена: 14.99 лв.  14.99 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Може би не си давате сметка, че живеете насън. През повечето време мнозина от нас живеят точно така. Осъзнаване ще ви помогне да видите истината.Придобилите широка популярност духовни послания на Антъни де Мело се основават на осъзнаването. Съчетавайки християнска духовност, будистка иносказателност, индуистки дихателни упражнения и психологическо проникновение, словото на Де Мело, което е слово на надеждата, е синтезирано по великолепен начин в книгата.

В кратки глави, подходящи за четене на спокойствие, авторът ни призовава ласкаво, но и настойчиво да се откажем от житейските си амбиции и илюзии и да постигнем осъзнатост. А това според него може да стане само ако отворим сетивата си за потребностите и потенциала на другите както у дома, така и на работното място.Това е една чудесна книга за човешкия дух, която ни призовава да се пробудим във всеки един аспект на нашия живот.Това е зов към вас да се събудите! Може би не си давате сметка, че живеете насън. През повечето време мнозина от нас живеят точно така. „Осъзнаване“ ще ви помогне да видите истината. В тази книга Антъни де Мело казва с благ, но категоричен тон: „Време е да станете от сън.

Чарлс Осгуд, водещ на „Неделя сутрин“ по Си Би Ес и на „Досието Осгуд“Осъзнаване ще бъде решаващият тест за американския бизнес. Наричам го „бизнес на осъзнаването“.“

Франк Магуайър, Харт Къмюникейшънс Груп
 
Общи условия